hola

Mariano MuñozActualitat - Política

El regidor del Partit Popular Mariano Muñoz es va acomiadar aquest dijous 18 de desembre de la Corporació Local, de la qual ha estat part des del 2007. Muñoz deixa la seva acta de regidor per motius personals i de salut. El grup municipal del PP ha destacat el compromís de Muñoz per continuar treballant pel seu municipi, "encara que no sigui al peu del canó" i ha valorat la feina feta pel regidor.

 

 

Muñoz va escoltar emocionat les paraules dels diferents grups municipals que van reconèixer la seva tasca, la seva cavallerositat, el seu bon humor i sobretot la seva entrega al municipi per damunt dels interessos de partit. La regidora María Ángeles Sánchez va destacar la seva "elegància exquisida i saviesa" i el regidor de PxC, Rafael Herrera, li va desitjar "bona sort" en la nova etapa vital. El portaveu de la PCCA, Francesc Rodríguez, li va reconèixer l'humor i el seu punt de cinisme. Carme Araque, en nom de CiU, va admetre "la seva manera de ser entranyable i el seu bon to sempre en totes les discussions de feina". El portaveu del PSC, Manuel Ruiz, va dir que se sentia "molt honrat d'haver pogut compartir els plens amb Muñoz" i l'alcaldessa Isabel Garcia va agrair i va reconèixer la tasca política feta per Mariano Muñoz i va destacar "el seu compromís amb Santa Perpètua contradient a vegades al Govern del PP".

El seu company de grup al PP, Alexis Agustinho, va dir de Muñoz que, de te totes les virtuts, ha après molt d'ell i que sap que ho continuarà fent i li va donar les gràcies per la seva feina feta per Santa Perpètua.

La renúncia aprovada de Mariano Muñoz donarà peu a que entri a la Corporació Local la persona que ocupava el següent lloc a la llista del PP de 2011, Dolors López. 

Foto: imatge de l'ex regidor del PP Mariano Muñoz / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política