hola

Actualitat - Política

El PSC ha reclamat a través del grup socialista al Congrés dels Diputats, que es faci realitat la proposta dels ajuntaments de Ripollet, Santa Perpètua, La Llagosta i Montcada i Reixac de fer un enllaç de les línies R3 i R8 en l'equipament supramunicipal previst a l'antic polvorí de Montcada. També demana una nova estació a la línia R8 a Santa Perpètua i, mentre no arribi, un abaixador.

El diputat vallesà del PSC al Congrés, Carlos Corcuera, ha estat l'encarregat de fer arribar les esmenes sobre la comarca i considera preocupant la falta d'inversió que pateix el Vallès Occidental en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2015 ja que "ara per ara, les aportacions són testimonials", segons s'explica en una nota de premsa. Segons Corcuera, els comptes de l'Estat tornen a oblidar-se del Vallès Occidental "deixant de banda infraestructures que ja es van reclamar al 2014". La inversió de l'Estat al Vallès Occidental es redueix, segons Corcuera, a una partida per fer actuacions a l'estació de ferrocarril de Montcada i Reixac, i a complir amb els requisits de seguretat de l'aeroport de Sabadell, "encara que amb una baixada en les quanties comparat amb l'any passat".

El primer secretari del PSC a Santa Perpètua, Manuel Ruiz, ha recordat quines són les esmenes presentades que fan referència a la localitat que són relatives a millores a la xarxa ferroviària que travessa la ciutat. Ruix ha destacat que són temes claus per als perpetuencs tant per poder gaudir del servei de la R8 com per eliminar la barrera que suposa el pas de la R3 pel mig del barri de la Florida.

El PSC ha presentat esmenes als pressupostos generals de l'Estat que reclamen l'estació de la R8 a Santa Perpètua i la unificació de les línies R3 i R8. Aquestes inversions van reclamar-se també l'any passat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política