hola

IcetaPolítica - PSC

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va visitar la Festa Major de Santa Perpètua el dissabte convidat per l'agrupació local socialista. A banda de visitar la caseta del PSC de Santa Perpètua, Iceta va assistir al festival flamenc que van protagonitzar al Parc Municipal la Casa de Andalucía i el Centro Cultural Andaluz i a l'exhibició de karate de Senshi Dojo que va tenir lloc a la plaça de la Vila. El primer secretari del PSC va parlar de l'actualitat política i va explicar que va visitar la Festa Major de Santa Perpètua desprès de rebre la invitació de l'agrupació local.

Miquel Iceta, a preguntes de Ràdio Santa Perpètua, va repassar l'actualitat política centrada en la consulta del 9 de novembre i la reforma de la llei electoral que prepara el govern del PP. Sobre el 9 de novembre, Iceta va afirmar que no es pot utilitzar una llei de consultes per fer un referèndum i que serà molt difícil que es pugui votar ja que el Tribunal Constitucional suspendrà la llei de consultes. Va afegir que "haurem de veure quin és el següent pas, perquè convé que votem els catalans i poder decidir com esmenar el gran problemam que es va causar la impugnació de l'Estatut que varem votar entre tots"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va manifestar que no es poden canviar les regles del joc a vuit mesos de les eleccions municipals en referència a la reforma de la llei electoral que prepara el govern central. Va afegir que "no és el moment ni la manera de fer-ho" i "és un intent del PP de restringir la democràcia i les opcions dels ciutadans". 

Foto: Miquel Iceta amb membres de l'agrupació local socialista durant la Festa Major de Santa Perpètua / Rodrigo González

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política