hola

Política - CUP

La Candidatura d'Unitat Popular de Santa Perpètua, CUP, demana la imputació de totes les persones que apareixen a la llista de membres de la Federació de Municipis de Catalunya sobre el cas Mercuri. A la llista hi ha 44 alcaldes i alcaldesses, entre les quals l'alcaldessa de Santa Perpètua, que haurien rebut diners de manera irregular.

 

En un comunicat, la CUP diu que "aquests pagaments podrien ser presumptament una espècie de sous encoberts. En paraules del jutge uns atribucions que podrien ser "il·licites"". Des de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Santa Perpètua no entren a valorar si això és legal o no, ja que qui ho ha de decidir és un jutge.

Però afirmen que no entenen "com un càrrec electe, amb un sou com el que percep Isabel Garcia hagi de cobrar dietes i desplaçaments per assistir a reunions de temes laborals". La CUP continua el comunicat dient que la política no és per lucrar-se personalment, i per tant pensa que l'alcaldessa ja percep una atribució prou alta com per rebre més diners, tal i com va denunciar amb la campanya Quant cobren els polítics de Santa Perpètua. També demana explicacions públiques de l'Alcaldessa del nostre municipi. Des de la CUP avancen que segons vagin desenvolupant-se els fets anirant responent a allò que passi.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política