hola

Política - PCPC

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), en un comunicat, reclama un "canvi polític radical en consonància amb els interessos de la majoritària classe obrera". La formació afirma que l'objectiu és socialitzar i potenciar els drets i llibertats de la classe obrera i popular perpetuenca i acusa "d'incapacitat política-ideològica i intel·lectual" al govern municipal "sotmès als dictàmens de les oligarquies estatals i europees, encarnades en la Troika (UE, BCE, FMI)".

 El PCPC assenyala que vol "trencar les estructures capitalistes del sistema en aquest poble" i reflectir "un pressupost municipal anual de contingut netament sociopolític, socioeconòmic i cultural, anul·li en profunditat les senils i pesades càrregues de diners públics que s'absorbeix en el manteniment de l'estructura polític-administrativa municipal, perquè de manera progressiva es vagi desenvolupant el benestar material de la majoritària classe obrera perpetuenca que és qui la paga i crea riquesa".

La formació política anuncia que exposarà les seves propostes,"en el seu dia", al conjunt de la ciutadania del municipi per al seu coneixement i debat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política