hola

Responent a una invitació de Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha coincidit amb Yolanda Díaz, vicepresidenta del govern d’Espanya i ministra de Treball, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i altres alcaldies dels Comuns, per visitar l’espai natural de La Ricarda, posicionar-se en contra del projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat i celebrar la suspensió del projecte per part del govern d’Espanya.

La trobada, segons informa Santa Perpètua en Comú, tenia l’objectiu inicial de posicionar-se en contra del projecte, però ha acabat en una acte de celebració de la decisió del govern d’Espanya de suspendre el projecte davant de les discrepàncies en el si dels diferents governs, de l’oposició del territori i nombroses entitats ecologistes i socials. Isabel Garcia ha coincidit amb la vicepresidenta del govern i les alcaldies de Barcelona i del Prat del Llobregat i ha declarat que “el projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat és incompatible amb el que hem de fer per protegir la gent i el planeta, davant de la situació d’emergència climàtica que estem patint. Hem de protegir el medi ambient, la biodiversitat i reduir emissions de CO2”. L’alcaldessa de Santa Perpètua ha recordat que “la prioritat és avançar en un model de mobilitat sostenible i incrementar les inversions en la xarxa ferroviària per descarbonitzar i electrificar la mobilitat a partir de les energies renovables. No tenim un Planeta B i l’hem de protegir”.


Foto: L'alcaldessa de Santa Petrpètua amb la vicepresidenta del govern / Santa Perpètua en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política