hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua condemna rotundament l’assassinat de dues dones, una a Pozuelo de Alarcón i una altra dona a la ciutat veïna de Sabadell, presumptament, a mans de les seves parelles. La Junta de Portaveus ho ha fet saber a través d'una declaració institucional que es va llegir ahir abans de l'inici de la sessió plenària del mes de juliol.

La Junta de Portaveus va recordar que el rebuig a la violència de qualsevol tipus i el compromís en la lluita per erradicar les violències masclistes són aspectes que en el mes de maig es van posar de manifest amb una Declaració Institucional contra la violència masclista. El consistori va donar el condol a les famílies i amistats de les víctimes.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va donar lectura a la declaració en la qual l'Ajuntament rebutja la violència i insisteix en el compromís de lluitar amb contundència contra les violències masclistes."L´Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, rebutja la violència de qualsevol tipus i té el ferm compromís d’avançar amb contundència contra les violències masclistes, des de tots els àmbits de la seva competència i continuar millorant tots els mecanismes per a la prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones i els seus infants".

Isabel Garcia va subratllar que tota la societat ha de lluitar per aconseguir la igualtat real i efectiva i treballar en l'educació no sexista des de tots els àmbits i va expressar que"l’eradicació de la violència masclista en totes les seves expressions passa per la igualtat real i en el que tots els agents socials hem de prioritzar la lluita contra les desigualtats i discriminacions de gènere i per una igualtat efectiva de dones i homes, per a treballar l’educació no sexista als nostres infants, des de qualsevol àmbit de la societat (escola, treball, comerç, esport,...)".

Ahir 22 de juliol es van registrar dos assassinats masclistes més a Espanya, un d'ells a Sabadell que suposa la sisena víctima mortal per aquest terrorisme masclista en el que portem d'any. Tots els grups municipals van signar una declaració institucional de condemna i rebuig.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC denuncia el retard en l'arribada de la R8 a Santa Perpètua
21 Set 2021 12:23 - RedaccióERC denuncia el retard en l'arribada de la R8 a Santa Perpètua

Esquerra Republicana de Santa Perpètua, en un comunicat, denuncia que l'estació de la R8 encara no [ ... ]

Política
El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Santa Perpètua
15 Set 2021 14:16 - NataliaEl delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Santa Perpètua

La construcció d'una residència pública i actuacions en l'àmbit territorial i d'infraestructures [ ... ]

Política
El Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania
27 Set 2021 11:49 - NataliaEl Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania

El Pacte de Ciutat afronta la recta final. Aquest acord de consens polític i social recollirà els [ ... ]

Política