hola

Esquerra Republicana, mitjançant un comunicat, reclama la necessitat d’un debat real sobre el model de recollida de residus. La formació recorda que "fa uns anys ja ens van intentar acontentar amb un fals debat on l’equip de govern va venir a defensar l’actual model sense una sola dada" i es va deixar passar "una oportunitat d’or tenint en compte que tenim una empresa municipal que fa la recollida".

Esquerra manifesta que necessitem amb urgència mesures concretes ja que "ens hi va el cost econòmic del servei i el futur del nostre entorn i del planeta. Menys relat, menys proclames, menys eslogans buits i més accions".

La portaveu republicana Montse Vinyallonga, expressa que "l’equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda segueix immòbil davant el clam, davant l’emergència indiscutible de canviar el model de recollida de residus. fem tard i tenim un govern que es fa el sord. El PSC al capdavant de la regidoria de medi ambient sense pronunciar-se i Santa Perpètua en Comú liderant el govern i defensant un model (el dels contenidors actuals) que s’ha demostrat ineficaç. Quan faran alguna cosa?”

ERC, en el comunicat, també defensa la necessitat d’aplicar un model de recollida de residus individualitzat i posa com exemples el reportatge del programa 30 minuts de TV3 sota el títol “Homo residuus” que detalla les conseqüències de les males praxis i argumentava amb dades els resultats d’aquells municipis que han aplicat models de recollida on es responsabilitza a la ciutadania de la correcta separació. La formació també exposa els resultats de l’aplicació de la recollida porta a porta al barri de Sant Andreu de Barcelona on el percentatge de recollida selectiva al barri ha passat del 37% al 76% i destaca "la valentia política i la fermesa en la defensa del medi ambient" del consistori de Ripollet que amb 38.000 habitants ha començat a caminar per la implementació de la recollida de residus porta a porta a tot el municipi.


Foto: Contenidors ubicats a la plaça Nova / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC de Santa Perpètua es reuneix amb la ministra de Transports
21 Set 2021 12:41 - RedaccióEl PSC de Santa Perpètua es reuneix amb la ministra de Transports

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, es va reunir a l'empresa Alstom [ ... ]

Política
El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Santa Perpètua
15 Set 2021 14:16 - NataliaEl delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Santa Perpètua

La construcció d'una residència pública i actuacions en l'àmbit territorial i d'infraestructures [ ... ]

Política
Ciutadans celebra l'adhesió de Santa Perpètua al programa Reciclos
21 Set 2021 12:11 - RedaccióCiutadans celebra l'adhesió de Santa Perpètua al programa Reciclos

El portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha celebrat l'adhesió al [ ... ]

Política