hola

Cs ha demanat la instal·lació de polvoritzadors d’aigua a punts estratègics del municipi per combatre la calor i crear espais a l’aire lliure més agradables per als veïns.

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha demanat la instal·lació de nebulitzadors d’aigua per crear “ambients més agradables aquests mesos de calor” i donar als veïns “la possibilitat de gaudir d’espais a l’aire lliure frescos i segurs”. En un comunicat Romero assenyala que aquests sistemes són “molt eficients i poder arribar a baixar fins a 5 graus la temperatura” i afirma que “ja hi ha bars i restaurants que l’utilitzen des de fa anys a les seves terrasses amb bons resultats”.

Per a Romero, “és indispensable condicionar els carrers i sobretot, les places i parcs públics”. La formació proposa instal·lar aquests sistemes a les places i parcs “més concorreguts i on l’arbrat és insuficient”. El portaveu considera una prioritat “crear espais públics confortables on els ciutadans puguin estar” i ha conclòs afirmant que per a Ciutadans “és una prioritat crear, recuperar i mantenir espais verds amb arbrat i vegetació, però també frescos on l'aigua sigui la protagonista”.


Foto: Polvoritzadors d'aigua a la plaça de la Vila durant un acte de Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política