hola

La CUP de Santa Perpètua veu amb molta preocupació la defensa del regidor d'esports per la privatització del servei de manteniment de la piscina municipal.  La formació assenyala en un comunicat que ja van denunciar aquesta situació a l'estiu de 2020 però que en el darrer Ple de gener "el regidor de Sta Perpètua en Comú segueix apostant per la privatització del servei".

La CUP manifesta que "no ens deixa de sorprendre com el govern de Comuns i PSC segueix apostant per les polítiques de caire neoliberal per la gestió de la cosa pública" i afegeix que "ens sorprèn com diuen que no poden trobar els perfils necessaris per a fer les feines i en canvi l'empresa privada sí o fa. Com és possible?"

La formació explica que resulta estrany aquest canvi de model que defensava fa un temps des de l'equip de govern local, que "recorda a les pitjors retallades en serveis públics aplicades per altres com el PP de la Moncloa o CiU des de la Generalitat i que Comuns sempre s'han mostrat tan bel·ligerants" i afirma que que "sembla que allò que a altres llocs és terrible a Santa Perpètua no ho és tant".

La defensa dels drets laborals i d'unes condicions dignes ha de ser la base de qualsevol administració pública, segons expressa la CUP i es pregunta si el proper servei externalitzat serà el dels centres cívics. El comunicat clou amb  la defensa dels serveis públics, la base de la igualtat i el benestar social  que"no podem deixar-ho en mans de l'empresa privada". També reclama gestionar els serveis bàsics pel desenvolupament i sosteniment de la vida i recuperar el servei de manteniment de la piscina, la gestió municipal de l'aigua o del cementiri entre altres serveis externalitzats, "on d'altres en fan negoci i s'enriqueixen a costa de totes nosaltres".


Foto: La CUP critica la privatització de serveis municipals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política