hola

ERC afirma en un comunicat que aquest 2021 és "un any ple de reptes inajornables". Segons la formació el pacte de ciutat és un dels principals reptes per aquest nou any i recorda que és un pla social, econòmic i per la ciutadania en el que "ERC va presentar 47 propostes que es poden portar a terme i que ajudarien a millorar la vida de la ciutadania". “Un pacte de ciutat, el qual algunes de les mesures s’haurien d’haver inclòs al pla de xoc per ser de primera necessitat i el qual cal arrencar el més aviat possible per donar suport a totes les famílies i comerços més castigats per la Covid 19”, segons assegura la portaveu del grup republicà, Montse Vinyallonga.

ERC també exigeix transparència en el pressupost de 2021. La formació no va donar suport "per la manca de transparència i voluntat de diàleg amb el que s’ha construït".També insisteix en un pla de millora de reciclatge "per tal d’arribar al percentatge que se’ns exigeix des de la Generalitat i la Unió Europea, així com en conèixer quin és el cost real d’aquest servei al nostre municipi". La formació assegura que continuarà treballant "per seguir construint un municipi feminista i social en el que es garanteixi la igualtat real entre homes i dones, i es compleixi la Carta Europea per la Igualtat a la vida local".

Vinyallonga manifesta que "no ens cansarem de seguir forçant el govern a ser més transparent i a que assumeixi la seva responsabilitat sobre els temes polítics que li corresponen". I afegeix que "no es pot governar sempre fent política d’oposició contra la Generalitat i mirar cap una altre banda quan el Govern Central, del seu mateix color, no aplica polítiques d’esquerres”


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Compromís municipal per treballar pels drets de les dones
26 febrer 2021 12:11 - RedaccióCompromís municipal per treballar pels drets de les dones

El Ple de la Corporació local del mes de febrer va començar amb la lectura d'una declaració institucional [ ... ]

Política
Diumenge se celebren les eleccions al Parlament, marcades per la Covid-19
12 febrer 2021 13:12 - RedaccióDiumenge se celebren les eleccions al Parlament, marcades per la Covid-19

Aquest diumenge 14 de febrer se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya, uns comicis marcats [ ... ]

Política
Juli Fernández (ERC) assegura que l'electorat de localitats com Santa Perpètua són clau per a la victòria republicana
08 febrer 2021 12:35 - RedaccióJuli Fernández (ERC) assegura que l'electorat de localitats com Santa Perpètua són clau per a la victòria republicana

ERC ha dut a terme aquest matí una acte de campanya a Santa Perpètua. Najat Driouech, candidata d’ERC [ ... ]

Política