hola

Esquerra Republicana celebra l’acord al que han arribat l’Ajuntament de Santa Perpètua amb l'Agència de l’Habitatge de Catalunya (Generalitat de Catalunya) per a la creació d’una comissió tècnica per resoldre els conflictes generats fins a dia d’avui amb l’habitatge públic al municipi.

La formació considera "una notícia molt positiva ja que l’única solució a conflictes generals és la cooperació entre administracions" i afegeix que "el dret i l’accés a l’habitatge ha esdevingut un problema difícil de resoldre i que s’està enquistant des de fa anys a la nostra societat, veure que les administracions es disposen a treballar conjuntament és un primer pas molt important per començar a trobar-hi solucions"

La portaveu del grup municipal d'ERC Montserrat Vinyallonga ha expressat que "des d’Esquerra volem posar en valor la decisió de cooperar per resoldre situacions anòmales en la gestió de l’habitatge públic, fer un seguiment de les adjudicacions de les meses d’emergència i revisar la situació de les cases de Mogoda”. La regidora explica que "veiem amb molt bons ulls que l’actitud del Govern Municipal estigui essent menys bel·ligerant amb certs aspectes de la gestió del Govern de la Generalitat. Quan els conflictes es plantegen des del diàleg i no des dels retrets, sovint arribar a acords és senzill” i afegeix que "durant les últimes setmanes hem vist decisions de molta transcendència a Santa Perpètua que s'han aplicat des de la Generalitat. Volem defensar aquestes actuacions i el fet d'assolir-les des del diàleg entre governs i no des dels retrets. Cooperar entre administracions, més enllà dels colors polítics, demostren que es poden aconseguir millors acords i anar endavant amb temes tan importants com l’habitatge".


Foto: Pisos de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política