hola

Esquerra Republicana celebra l’acord al que han arribat l’Ajuntament de Santa Perpètua amb l'Agència de l’Habitatge de Catalunya (Generalitat de Catalunya) per a la creació d’una comissió tècnica per resoldre els conflictes generats fins a dia d’avui amb l’habitatge públic al municipi.

La formació considera "una notícia molt positiva ja que l’única solució a conflictes generals és la cooperació entre administracions" i afegeix que "el dret i l’accés a l’habitatge ha esdevingut un problema difícil de resoldre i que s’està enquistant des de fa anys a la nostra societat, veure que les administracions es disposen a treballar conjuntament és un primer pas molt important per començar a trobar-hi solucions"

La portaveu del grup municipal d'ERC Montserrat Vinyallonga ha expressat que "des d’Esquerra volem posar en valor la decisió de cooperar per resoldre situacions anòmales en la gestió de l’habitatge públic, fer un seguiment de les adjudicacions de les meses d’emergència i revisar la situació de les cases de Mogoda”. La regidora explica que "veiem amb molt bons ulls que l’actitud del Govern Municipal estigui essent menys bel·ligerant amb certs aspectes de la gestió del Govern de la Generalitat. Quan els conflictes es plantegen des del diàleg i no des dels retrets, sovint arribar a acords és senzill” i afegeix que "durant les últimes setmanes hem vist decisions de molta transcendència a Santa Perpètua que s'han aplicat des de la Generalitat. Volem defensar aquestes actuacions i el fet d'assolir-les des del diàleg entre governs i no des dels retrets. Cooperar entre administracions, més enllà dels colors polítics, demostren que es poden aconseguir millors acords i anar endavant amb temes tan importants com l’habitatge".


Foto: Pisos de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Jéssica Albiach dona suport a la proposta municipal de connexió de les línies R3 i R8
14 Gen 2021 15:44 - RedaccióJéssica Albiach dona suport a la proposta municipal de connexió de les línies R3 i R8

La cap de llista d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albialch, ha donat suport a [ ... ]

Política
Ciutadans presenta la seva nova Junta Local
14 Gen 2021 14:57 - RedaccióCiutadans presenta la seva nova Junta Local

Cs Santa Perpetua ha presentat la seva nova Junta Local que està formada per Sergio Durán (nou coordinador), [ ... ]

Política
ERC destaca que el Pla de Ciutat és un dels principals reptes d'aquest any
14 Gen 2021 15:12 - RedaccióERC destaca que el Pla de Ciutat és un dels principals reptes d'aquest any

ERC afirma en un comunicat que aquest 2021 és "un any ple de reptes inajornables". Segons la formació [ ... ]

Política