hola

La CUP afirma, en un comunicat, que el govern local ecosocialista "segueix deixant de banda la protecció integral dels espais verds, i segueix apostant per camions i contaminació" i afegeix que "la nefasta planificació de l’activitat industrial ens ha portat a desdoblar ara la B-140, a tenir naus industrials buides als polígons". Aquesta ha estat una de les respostes de la CUP a l'acord anunciat entre els ajuntaments de Santa Perpètua, Polinyà, Sabadell i Barberà i la Generalitat per a la millora d'aquesta carretera, projecte que preveu la remodelació de la rotonda de Can Sabau, entre d'altres actuacions per millorar la mobilitat.

La CUP critica que el govern local "segueix apostant pel transit rodat, les empreses de logística, com en el seu moment van intentar a Can Banús afectant Gallecs, ara ho fan amb Santiga i una carretera" i es pregunta quina relació té aquest projecte amb el Quart Cinturó que "trinxarà" gran part del Vallès Occidental i que la millora de la B-140 "no ajuda gaire a protegir Santiga, el seu entorn i a reduir la contaminació atmosfèrica". També es pregunta si salvar Santiga és salvar el nucli urbà o és protegir tot l'entorn natural.

La CUP imagina una Santa Perpètua "més respectuosa amb el seu entorn, amb la biodiversitat que ens envolta i els nostres espais verds". Un municipi que es centri en la defensa del transport públic col·lectiu, que aposti per la reconversió industrial en una que encaixi amb l’economia verda i circular. La formació proposa canviar la planificació actual per una adequada a les demandes, necessitats i problemes del segle XXI, "el canvi climàtic no només es combat canviant les bombetes de Sta Perpètua, es fa amb polítiques valentes i transformadores".


Foto: Carretera B-140 / Joel Mesas 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP critica que el govern local no avança en la participació ciutadana
14 Gen 2021 14:47 - RedaccióLa CUP critica que el govern local no avança en la participació ciutadana

L’Assemblea Local de la CUP ha expressat la necessitat d'elaborar pressupostos municipals els més [ ... ]

Política
La perpetuenca Tamar Zamora, a la candidatura d'En Comú Podem a les eleccions al Parlament
13 Gen 2021 15:26 - RedaccióLa perpetuenca Tamar Zamora, a la candidatura d'En Comú Podem a les eleccions al Parlament

La perpetuenca Tamar Zamora serà la candidata número 36 per Barcelona en la candidatura d’En Comú [ ... ]

Política
SPEC inclou una desena de propostes al programa electoral d’En Comú Podem
21 Gen 2021 15:04 - RedaccióSPEC inclou una desena de propostes al programa electoral d’En Comú Podem

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha enviat una desena de propostes a l’equip que redacta el programa [ ... ]

Política