hola

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua dona tot el seu suport al moviment veïnal de Santa Perpètua que defensa la reobertura del CAP La Florida i crida a tota la població a les futures mobilitzacions amb aquesta fi.
La formació en un comunicat afirma que "ben poc va durar obert el nou CAP La Florida , de seguida i fruit de les retallades en serveis públics que va impulsar la Generalitat de Catalunya ha passat a ser un centre de servei privatitzat que només atén urgències de 20:00 a 24:00 de dilluns a divendres i de 8:00 a 20:00 durant el cap de setmana".

La CUP manifesta que aquesta reorganització suposa "per una banda donar un nul servei a tot un barri de Santa Perpètua amb una població propera al 30% del total del municipi i per una altra banda una saturació extraordinària del servei que dóna el CAP de Santa Perpètua que des de fa temps assumeix el 100% dels 25.500 habitants del nostre poble".

La formació recorda que mai ha estat d'acord amb les retallades en salut i la privatització del servei, i ara amb la situació de pandèmia "es fa encara més imprescindible la reobertura del CAP de la Florida".

La CUP expressa que "retallar la sanitat mata!" I que la inversió en salut "és totalment necessària per a atendre en condicions òptimes a la població" i que la desinversió provoca un mal funcionament del sistema "a la vegada que se'ns transmet de manera directament o subliminal que per una millor atenció cal pagar-se una mútua privada, a la vegada que el Departament esgrimeix el mantra de la col·laboració público-privada cedint els serveis sanitaris a la iniciativa privada que s'enriqueix amb els diners públics a canvi d'un mal servei i precarietat laboral".


Foto: CAP La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP critica que la millora de la B-140 no ajuda a protegir Santiga
11 Nov 2020 13:53 - RedaccióLa CUP critica que la millora de la B-140 no ajuda a protegir Santiga

La CUP afirma, en un comunicat, que el govern local ecosocialista "segueix deixant de banda la protecció [ ... ]

Política
Cs celebra l’aprovació de la proposició municipal a favor de la jornada contínua en els centres educatius
30 Nov 2020 11:35 - RedaccióCs celebra l’aprovació de la proposició municipal a favor de la jornada contínua en els centres educatius

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha [ ... ]

Política
Ciutadans reclama al govern local ajudes als establiments obligats a tancar de nou
04 Nov 2020 13:54 - RedaccióCiutadans reclama al govern local ajudes als establiments obligats a tancar de nou

Ciutadans ha reclamat al govern municipal mesures urgents per a ajudar als sectors afectats per les [ ... ]

Política