hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha fet arribar al grup parlamentari federal d’Unidas Podemos deu aportacions de caràcter local per a l’elaboració dels Pressupostos Generals de l’Estat. Les propostes estan relacionades principalment amb inversions a realitzar a la xarxa ferroviària, però també
amb elements vinculats amb la transició energètica, com un increment de les ajudes estatals a la compra de vehicles elèctrics, segons ha informat en un comunicat SPEC. La coordinadora de la formació local i alcaldessa de Santa Perpètua ha destacat que “totes les propostes que hem fet arribar al grup parlamentari tracten de reduir la manca d’inversions de l’Estat en infraestructures a Santa Perpètua» i afegeix que «sens dubte contribuirien a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Esperem que els Pressupostos arribin a bon port i que algunes de les nostres propostes puguin ser aprovades”.

La última vegada que es van discutir pressupostos generals de l’Estat va ser al 2018. En relació a les inversions plantejades a la xarxa ferroviària destaquen la construcció d’un bypass entre les línies R3 i R8, amb «l’objectiu d’alliberar el barri de La Florida de la infraestructura ferroviària que el parteix en dos i que crea molts problemes de seguretat, esllavissades i soroll per al veïnat». Segons SPEC, el bypass també vol contribuir a reforçar la nova estació de Santa Perpètua a la R8, actualment en construcció, creant una estació intermodal potent. També es proposa la construcció d’un vial directe des de la factoria d’Alstom fins enllaçar-la a la xarxa d’ample internacional pel transport de mercaderies. Aquest enllaç contribuiria a incrementar la competitivitat de l’empresa i la consolidació dels llocs de treball, segons explica la formació.

Altres propostes inclouen la instal·lació de pantalles sonores sobre l’AP7, a l’alçada dels barris de Can Filuà i La Creueta, i a la línia R8 a l’alçada del barri de Mas Costa. També és proposa la construcció d’una passera de vianants sobre l’AP7, a l’alçada del Camí Vell de Polinyà.


Foto: Obras estació de la R8 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament elaborarà un informe d'impacte de la Covid-19 vers les violències masclistes
27 Nov 2020 13:07 - RedaccióL'Ajuntament elaborarà un informe d'impacte de la Covid-19 vers les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda declara la seva voluntat de fer de la prevenció contra les [ ... ]

Política
La plataforma ALL recull 750 signatures a favor de l'amnistia
13 Nov 2020 11:36 - RedaccióLa plataforma ALL recull 750 signatures a favor de l'amnistia

El nucli local de la Associació Amnistia i Llibertat (ALL) ha informat que ha recollit 750 signatures [ ... ]

Política
El Ple aprova les noves ordenances de la Deixalleria i el Cementiri municipals
27 Nov 2020 13:34 - RedaccióEl Ple aprova les noves ordenances de la Deixalleria i el Cementiri municipals

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat les noves ordenances reguladores de la deixalleria [ ... ]

Política