hola

Aquesta setmana s’ha constituït a Santa Perpètua el primer nucli local de l’ Associació Amnistia i Llibertat (ALL) . L’acte es va celebrar el 16 de setembre a la plaça de la Vila coincidint amb la concentració de suport al perpetuenc i president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i a l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez.

L'Associació ALL explica en un comunicat que és una plataforma ciutadana que neix «per lluitar i vetllar pel compliment dels drets humans i per promoure la fi de la causa general contra l'independentisme, que ha comportat, a més d'empresonaments i exilis, la investigació, la persecució, l'assetjament, l'extorsió econòmica i la difamació de totes les expressions i persones que han defensat un moviment pacífic i democràtic com és l'independentisme».

L'objectiu de la plataforma és mobilitzar a la ciutadania amb una campanya de recollida de signatures per l'aprovació d'una llei al Congrés dels Diputats que faci efectiva l'Amnistia en el marc de l'exercici del dret de petició, reconegut per l'Estat espanyol i que poden exercir tots els ciutadans i ciutadanes a partir dels 16 anys.  Aquest dret implica, segons explica la plataforma, una resposta per part de les institucions competents en un termini de tres mesos un cop presentada la proposta i per tant obliga les institucions espanyoles a posicionar-se.

Recollida de signatures

El nucli local de la campanya ALL a Santa Perpètua organitzarà la recollida de signatures a favor de l'amnistia durant la tardor en diferents punts de la població respectant totes les precaucions i mesures necessàries davant la situació d'emergència sanitària derivada de la propagació de la COVID19, segons explica en el comunicat.

 

Foto: Imatge d'arxiu d'una concentració en suport a Jordi Cuixart / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política