hola

Ciutadans (Cs) ha proposat ampliar la suspensió de la taxa de terrasses a bars i restaurants del municipi fins a final d’any. La formació ha tornat a presentar aquesta proposta per afavorir l’activitat i la recuperació econòmica d’un dels sectors més afectats per la pandèmia, segons ha manifestat en un comunicat . El portaveu de Cs, Kevin Romero, reclama l’ampliació de la mesura fins a final d’any per "ajudar els restauradors que, de nou, es veuen obligats a limitar l'espai on realitzen la seva activitat "i perquè  "no hagin de baixar la persiana per culpa de les taxes i impostos". El pla de xoc aprovat per la Corporació el mes de maig va incorporar la suspensió de la tasa d’ocupació de la via pública a bars i restaurants fins el 30 de setembre, però Cs la reclama fins a final d’any.

El portaveu ha manifestat que "era incomprensible al maig aquesta penalització a un dels sectors més afectats per la crisi" i considera que ara "és una necessitat, per les noves mesures restrictives dictades per les autoritats" i per "afavorir que es consumeixi a l'exterior dels establiments ".

Ciutadans Santa Perpètua recorda que ja va proposar diverses mesures relacionades amb les taxes i impostos municipals al principi de la pandèmia com "una rebaixa generalitzada del 3,5% de totes les taxes municipals que afecten directament a les activitats econòmiques més afectades per la crisi" o una rebaixa del 50% en la taxa d'escombraries per comerços, bars i restaurants durant 2020 "com han fet la gran majoria de municipis veïns", ha afirmat Romero.

Kevin Romero ha afegit que segueixen esperant "els documents amb els que el govern municipal va adoptar aquestes mesura econòmiques" ja que considera que "un govern seriós no ha de prendre mesures de forma arbitrària" i ha recordat que resulta impossible fiscalitzar el govern si no se facilitat la documentació que se sol·licita.


Foto: CS reclama la suspensió de la taxa de terrasses a bars i restaurants del municipi fins a final d’any / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP dona suport al moviment veïnal que defensa la reobertura del CAP La Florida
01 Oct 2020 13:02 - RedaccióLa CUP dona suport al moviment veïnal que defensa la reobertura del CAP La Florida

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua dona tot el seu suport al moviment veïnal de Santa Perpètua [ ... ]

Política
Jordi Cuixart afirma que seguirà lluitant per l'amnistia
19 Oct 2020 16:15 - RedaccióJordi Cuixart afirma que seguirà lluitant per l'amnistia

El president d’Òmnium Cultural, el perpetuenc Jordi Cuixart, ha afirmat que seguirà lluitat pel [ ... ]

Política
Les ordenances fiscals de 2021 s'incrementaran un 1,3% de mitjana
16 Oct 2020 13:45 - RedaccióLes ordenances fiscals de 2021 s'incrementaran un 1,3% de mitjana

Les ordenances fiscals de 2021 pujaran una mitjana de l'1,30%, segons ha anunciat l'equip de Govern [ ... ]

Política