hola

La Corporació local crearà, durant el 2020, la comissió municipal per procedir a la revisió del Reglament Orgànic Municipal (ROM). L’objectiu de la revisió ha de ser la millora i actualització del funcionament dels òrgans municipals, situar elements de participació ciutadana, avançar en la conciliació entre l’esfera familiar i la institucional, i incloure el vot telemàtic entre d’altres aspectes.

Així consta en la proposició municipal que han aprovat tots els grups municipals durant la sessió plenària del mes de febrer.

Suport a les mobilitzacions del 8M

D'altra banda, el Ple també ha aprovat per unanimitat donar suport a les mobilitzacions unitàries convocades pel moviment feminista i la societat civil amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores. La proposta també preveu definir, en el marc del Consell d’Igualtat de l’Ajuntament, un conjunt d’activitats que tinguin per objectiu visibilitzar a dones emprenedores en el món empresarial i en d’altres àmbits de la nostra ciutat. També reitera el compromís de la corporació de santa Perpètua per garantir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i eliminar la bretxa salarial de totes les persones que presten serveis a l’Ajuntament.

Per últim, el consistori es compromet a fomentar i donar suport a la lluita contra la xacra social de la violència masclista i instar al govern d’Espanya a implementar la totalitat del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere amb una dotació pressupostària real i efectiva.


Foto: Sessió plenària del mes de febrer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política