hola

CRevetllaultura - Revetlla de Sant Joan

El Recinte Firal acollirà l'arribada de la Flama del Canigó per donar la benvinguda al solstici d'estiu. La Regidoria de Cultura va recuperar l'any passat la tradició d'encendre la foguera de Sant Joan amb el foc provinent del Canigó. A les 19 hores d'aquest dilluns 23 de juny, es procedirà al muntatge de la foguera, un ninot de Sant Joan realitzat pels infants de pintura i dibuix de l'Espai de les Arts.

 

Membres del Club Fondistes Fem Força i del grup de maratonians memorial Félix Prados seran, un any més, els encarregats de portar fins al nostre municipi la Flama. El recorregut passarà per l'avinguda Tres amb la plaça Central, l'avinguda Quatre, avinguda de l'Estela Ibèrica, avinguda de Girona, carrer de Lleida, Joaquim Malats, Santa Maria, Rambla, plaça de la Vila, Pau Claris, passeig de la Florida i Recinte Firal.

Després de l'encesa de la foguera, els membres del grup de teatre Versió Subtitulada oferiran la lectura del manifest del Canigó sobre les 20.30 hores. També s'ha programat una ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació Sardanista Santa Perpètua. La festa de la revetlla de Sant Joan es va traslladar l'any passat al Recinte Firal amb la intenció de recuperar la foguera.

D'altra banda, la setena edició del Santa Va i Peta se celebrarà a la plaça de l'Era, davant del Recinte Firal, i començarà a les 19 hores amb una masterclass de bollywood. A les 20.45 hores, s'anuncia l'actuació d'Andrea (veu) i José Antonio (guitarra), de la Casa de Andalucía. A les 21.30 hores, tindrà lloc un sopar popular, al preu de cinc euros, i l'actuació de PerVersos. Una hora més tard, s'ha programat una exhibició de ball fusió amb quadres de flamenc i danses de bollywood; a les 23.30 hores actuarà el grup La Belluga, que presentarà un nou espectacle per al públic adult, i a partir de les 2 de la matinada, música de DJ. L'Associació d'Arts Humanes, la Casa de Andalucía i Moguda Perpètua organitzen aquesta programació.

Foto: imatge de la foguera de Sant Joan de l'any passat al recinte Firal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]