hola

MusicaCultura - Música

 L'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua celebra aquest 2014 el seu 25è aniversari. Per tal de commemorar aquesta important efemèride, s'ha organitzat un programa d'actes, el gruix del qual tindrà lloc aquest divendres dia 20 de juny i demà dissabte dia 21. Divendres, s'ha programat una mostra de dansa a la plaça de l'Era. L'activitat començarà a les 19 hores i participarà tot l'alumnat de dansa.
El dissabte 21, la programació commemorativa s'iniciarà a les 11 del matí a la plaça de la Vila, sota el títol Un món de danses, que comptarà amb la col·laboració i participació de les entitats: Agrupació Sardanista, Ball de Gitanes, Centro Cultural Andaluz i Amics de Balls de Saló. A les 12.15 hores, tindrà lloc un espectacle de música tradicional amb les Bandes 1 i 2, la Banda de l'Escola Municipal de Música de Vic, En­sembles de guitarra i Ministrils de Santiga. L'acte també comptarà amb la col·laboració del Grup de Gegants i del Grup de Diables.

A la tarda, a les 18.30 hores, se celebrarà a la plaça de l'Era una actuació de corals amb la participació de les corals Renaixença, Mogoda Gospel, Club Edad de Oro, cor del Casal de la Gen Gran, Cor Jove i Zimmermann Cafè. A més, el grup de Teatre Tàndem participarà a l'acte. També, s'ha programat les actuacions del cors Cor M1, Cor M2 i Cor Jove amb les orquestres de l'escola i la JOSPeM. Per últim, a les 21.30 hores, també al pati de l'Era, actuaran els Combo 1, Combo Latin, Combo Rock, Combo Jazz i IN Fussion, que ompliran de música la darrera activitat dissenyada per a aquest cap de setmana en el marc del 25è aniversari de l'Escola de Música, un centre amb voluntat d'apropar la música i la dansa a la ciutadania, oferint-los, a través d'uns ensenyaments no reglats, la possibilitat de fer, comprendre i gaudir la música i la dansa. Promoure l'acció de ballar, cantar i/o tocar un instrument com a fet lúdic i alhora formatiu és un dels objectius primers de l'activitat de l'Escola, així com crear hàbits d'ús de produccions artístiques i formar espectadors que coneguin i valorin el fet musical i/o de la dansa i la seva diversitat. El centre es va inaugurar l'any 1989 i, deu anys més tard, el 1999, va estrenar les actuals instal·lacions ubicades a la Granja Espai Cultural.

 

Foto: assaig d'una de les formacions musicals aques dimecres / Bàrbara Arco 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]