hola

La Regidoria d’Igualtat ha programat per aquest dissabte 3 de març la sortida guiada ‘Barcelona amb ulls de dona’. Aquesta activitat donarà el tret de sortida a la programació dissenyada per l'Ajuntament per commemorar el 8 de març Dia Internacional de les Dones a Santa Perpètua.



La sortida consisteix un itinerari guiat per la ciutat comtal a càrrec d'Elisenda Albertí, una escriptora que s’ha destacat per publicar llibres que recullen les històries de personalitats femenines a Barcelona i a Catalunya. De fet, del llibre ‘Dones de Barcelona’ han sorgit sis itineraris guiats. La Regidoria d'Igualtat ha anat fent sortides per conèixer-els i aquest és el sisè.

La Regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, ha explicat que en aquests itineraris s'expliquen històries reals de dones barcelonines i que les persones que assisteixen a alguna volen continuar el cicle. Sandra Gómez també ha avançat que l'Ajuntament de Santa Perpètua s'ha plantejat l'objectiu de poder fer un itinerari semblant pel nostre municipi. "Igual que participem a l'itinerari 'Barcelona amb ulls de dona', la intenció és intentar tenir també un 'Santa Perpètua amb ulls de dona', a veure si ho podem aconseguir", ha assenyalat la regidora.

Les persones interessades han d'apuntar-se a qualsevol centre cívic. Les places són limitades. Des de la Regidoria d'Igualtat informen que el divendres en sortir la darrera edició de l'Informatiu amb l'anunci de la sortida ja van ser moltes les persones que es van inscriure.


Foto: Imatge d'arxiu de la sortida guiada a Barcelona /Regidoria d'Igualtat

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]