hola

Mostra de turismeJoventut - Mostra Turisme

La Promotora acull fins al 25 de juliol una nova edició de la Mostra de Turisme Jove que enguany està dedicada als motxillers. Una de les activitats que s'ha programat és una xerrada sobre camps de treball a càrrec del Servei Civil Internacional de Catalunya que tindrà lloc demà dimecres. Les persones que hi vulguin assistir han de confirmar l'assistència trucant al 93 574 72 10.

Joventut ha programat cursos d'edició de fotos de viatges i de francès i anglès. A més, durant la Mostra s'ofereix La Promotora per a aquelles persones que vulguin explicar els seus viatges i hi haurà una exposició de mapamundis realitzats pels Espais Joves del municipi. Les persones que visitin la Mostra de Turisme podran tramitar els carnets d'alberguista i buscar informació sobre l'Estat Espanyol, Europa i la resta del món. El regidor de Joventut, Guillem Llord, comenta que viatjar de motxiler permet conèixer més la realitat del país on es va, és més aventurer i encaixa més en un públic jove. Aquest trimestre dins de la campanya de mobilitat internacional s'ha tractat aquest tema i, segons Llord, s'ha vist com viatjar de motxilers interessava els perpetuencs.

Entre les activitats paral·leles hi ha un curs d'Edició de fotos de viatges que es desenvoluparà dimecres de 19.30 a 21.30 hores i uns de nivell bàsic de conversa en francès Tour pour le France que tindrà lloc del 7 al 18 de juliol dilluns i dimecres de 20.30 a 22 hores i Anglès per a viatgers que es desenvoluparà en el mateix horari del 21 al 31 de juliol. 

La Mostra de Turisme Jove es va posar en marxar aquest dimarts a la tarda i estarà disponible fins al 25 de juliol a l'edifici de La Promotora. La primera de les activitats paral·leles és una xerrada sobre camps de treball programada per demà a les 19 hores.  

Foto: imatge de la Mostra de Turisme a la Promotora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]