hola

RadioActualitat - Comunicació

Ràdio Santa Perpètua inicia aquest dilluns 30 de juny la seva programació d'estiu que compta amb dos magazines que ocupen les franges de matí i tarda, Fem estiu, a càrrec d'Andrés Aracil, i Avís per a navegants, dirigit per Gemma Abasolo, nous espais i informació. Summertime RSP, un programa de funk conduït per Valentín del Olmo; Tardes con Erika & Isa, un espai de música i entreteniment amb Erika Gázquez i Isabel Perera, i Mossega la poma, de professors de tecnologia de la UPC, són algunes de les novetats de la temporada.

Found you, el programa de música electrònica que presenten Jordi Moreno i Kevin Romero, i Tutti Fruiti, d'Hugo Manzano, programes que s'han estrenat aquesta temporada, continuen a l'estiu. Repeteixen programació d'estiu el magazine Cul de sac, que condueix Roger Grau, col·laborador habitual del programa Crèdit Variable, i Les nits calentes, amb l'incansable Arturo Pedrerol. Continuen a la graella les produccions pròpies Pagesos de ciutat, amb Carles Baldellou i Ester Casanovas, La Hora de Andalucía, del Centro Cultural Andaluz, Femení i Singular, amb la veu de Rosa Vidal, i el Rebombori de Gemma Abasolo i s'afegeixen Carta de clàssics (música clàssica), La cantina del son (música cubana) i Veles i vents (havaneres).

El programa Fem Estiu, que s'emet de 9.30 a 13 hores, traslladarà els micròfons dilluns i divendres a diferents punts de la nostra localitat i oferirà actuacions en directe. Per començar, avui, al passeig de la Florida, actuaran José Ramírez (La Voz) i Mon Feijoo. El cap de programació, Andrés Aracil, ha explicat que a Tardes con Erika & Isa, tots els divendres de 16 a 17 h, s'escoltaran maquetes de músics perpetuencs i vallesans.

En la franja horària de 16 a 17 h també s'emetrà dilluns Cul de sac, dimarts Femení i singular i dijous Pagesos de ciutat. Després arribarà el magazine de tarda Avís per a navegants, dirigit per Gemma Abasolo, que omplirà les tardes de 17 a 19 hores. Una altra novetat és el programa de divulgació tecnològica que han fet professors de la UPC amb el títol de Mossega la poma que s'emetrà els dilluns de 21 a 22h, com apunta Aracil.

En la programació d'estiu continuen les mateixes edicions i butlletins dels serveis informatius, només desapareix el programa La Veu de l'Esport a causa de la finalització de la temporada esportiva. La programació d'estiu que ha començat avui s'estendrà fins al 14 de setembre, amb una aturada al mes d'agost per vacances.

Foto: El magazine Fem Estiu s'emet aquest matí des del passeig de la Florida / Ràdio Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]