hola

festa de l'escumaActualitat - Festa de barri

L'Associació de Veïns Ciutat Jardí la Florida organitza aquest cap de setmana un seguit d'actes per celebrar la seva festa de barri. Com és tradicional, la programació s'inaugura avui divendres al Centre Cívic La Florida amb l'homenatge a la Gent Gran, que començarà a les 18 hores. S'oferirà un berenar de germandat i es lliurarà un record al veí o veïna de major edat que encara no hagi rebut aquesta distinció. Durant la festa, actuarà el Centro Cultural Andaluz. La programació continuarà a les 22.30 hores amb un ball popular amenitzat per Crater i disco-show per a la joventut a partir de la 1 de la matinada. Les dues activitats tindran lloc a la plaça Terminal. L'entitat convida la ciutadania a participar en tots els actes que "s'han preparat desitjant que siguin del grat de tots i totes, petits i grans".

 

Demà dissabte a partir de les 10 hores, al centre cívic, se celebrarà un campionat de dòmino. A les 11 hores, a la plaça Terminal, xocolatada popular i, a les 13 hores, festa de l'escuma amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola la Florida. A la tarda, a les 18.30 hores al centre cívic actuació del cor rociero Al Alba i la col·laboració d'Amigos por la Guitarra. A més, es lliuraran els premis dels campionats de petanca i dòmino i degustació de rom cremat. Els actes de dissabte finalitzen a les 22.30 h a la plaça Terminal amb un ball popular per ABS Arsenic Band Six. Al descans, tindrà lloc una exhibició de balls de saló amb els professors Manolo i Sara, col·laboradors de l'entitat veïnal.

 

El diumenge 29, entre les 12 i les 16 hores al centre cívic s'han programat jocs infantils i, a les 13.30 hores, una botifarrada popular. La plaça Terminal serà l'escenari del ball fi de festes, que estarà amenitzat per Bumeran Orquestra.

El president de l'associació de veïns Ciutat Jardí La Florida, Antonio Ruiz, ha subratllat que com sempre el primr acte serà l'homenatge a la gent gran del barri i ha agraït la col·laboració de l'Ampa de l'Escola la Florida i de l'AV Gaudeix Mas Costa en la festa de l'escuma. Antonio Ruiz també ha subratllat la novetat d'aquest any que és que s'instal·larà al passeig de la Florida una fira d'artesania amb una trentena d'expositors.

Foto: La festa de l'escuma tindrà lloc a la plaça Terminal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]