hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

dismis_0610Actualitat - Actualitat

Nou membres de l'Associació de Disminuïts de Santa Perpètua estan aquesta setmana de colònies a la casa rural Can Joan de la Roca del Vallès. Aquesta masia de 240 metres quadrats, totalment restaurada, està adaptada per a persones amb minusvalideses. Els joves estaran fins dissabte en aquesta activitat acompanyats per monitors de l'empresa Emoticat.

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Jardineria

Actualitat - Actualitat

El Gremi de Jardineria de Catalunya ha valorat molt positivament la Jornada-taller Santa Perpètua en flor, que es va desenvolupar dissabte 28 de juliol a la plaça de la Vila. Més de cent plantes van ser trasplantades sota les indicacions dels jardiners professionals i les persones participants se les van emportar a casa per continuar amb les atencions que es van ensenyar al taller.

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ajuntament - Serveis Socials

L'Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la Regidoria de Serveis Socials, subministrarà àpats durant aquest estiu i fins l'inici del curs escolar a infants de famílies amb pocs recursos en el marc d'un programa municipal per garantir, al menys, un àpat diari a aquests infants. Fins ara, aquests nens i nenes tenen assegurat aliments als menjadors escolars i mentre es desenvolupi els Casals d'Estiu. Aquesta iniciativa ja es va posar en marxa l'any passat. Aquest anunci el va realitzar l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el tinent d'alcalde de l'àrea de Benestar Social i Atenció a les Persones, Francesc Rodríguez, durant la sessió plenària del mes de juny.

 

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Mostra de turismeJoventut - Mostra Turisme

La Promotora acull fins al 25 de juliol una nova edició de la Mostra de Turisme Jove que enguany està dedicada als motxillers. Una de les activitats que s'ha programat és una xerrada sobre camps de treball a càrrec del Servei Civil Internacional de Catalunya que tindrà lloc demà dimecres. Les persones que hi vulguin assistir han de confirmar l'assistència trucant al 93 574 72 10.

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

RadioActualitat - Comunicació

Ràdio Santa Perpètua inicia aquest dilluns 30 de juny la seva programació d'estiu que compta amb dos magazines que ocupen les franges de matí i tarda, Fem estiu, a càrrec d'Andrés Aracil, i Avís per a navegants, dirigit per Gemma Abasolo, nous espais i informació. Summertime RSP, un programa de funk conduït per Valentín del Olmo; Tardes con Erika & Isa, un espai de música i entreteniment amb Erika Gázquez i Isabel Perera, i Mossega la poma, de professors de tecnologia de la UPC, són algunes de les novetats de la temporada.

0
0
0
s2sdefault
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ple de junyAjuntament - Ple Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha prohibit la circulació de vehicles a motor pels camins de l'espai natural de Gallecs, segons ha acordat el Ple de la Corporació que també ha delegat en el Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural (PEIN) de Gallecs la competència per vetllar pel compliment d'aquesta prohibició. Les persones que hi viuen i hi treballen disposaran d'un sistema d'autoritzacions per circular per Gallecs amb vehicles de motor. La proposta va comptar amb el vot favorable de tots els grups municipals a excepció de PxC que es va abstenir. D'altra banda, la Corporació ha aprovat per unanimitat les festes locals de 2015: 7 de març, festivitat de Santa Perpètua i 7 de setembre, dilluns de Festa Major. Aquest van ser els dos punts que va tractar la sessió plenària del mes de juny que es va celebrar ahir dijous i que també va aprovar sis proposicions municipals.

 

0
0
0
s2sdefault