hola

Ple

Ajuntament - Ple

El Ple de la Corporació celebra avui la sessió plenària corresponent al mes de juny que aprovarà les festes locals de l'any 2015 i també la prohibició de la circulació de vehicles a motor pels camins de l'espai natural de Gallecs. El Consorci del PEIN de Gallecs serà qui, per delegació, tingui la competència de vetllar pel compliment d'aquesta prohibició.

 

Només podran circular amb vehicles de motor pels camins de l'espai rural de Gallecs les persones que hi viuen o hi treballen a Gallecs. El Consorci del PEIN de Gallecs tindrà l'obligació d'informar periòdicament a la corporació de les autoritzacions que emeti. A més, haurà de denunciar els incompliments de la prohibició de circulació de què tingui coneixement, als efectes que es pugui tramitar l'expedient sancionador corresponent.

Els grups municipals també presenten avui a l'aprovació del Ple cinc proposicions. Una perquè s'aturin les retallades proposades pel govern de la Generalitat de Catalunya al Servei d'Intervenció especialitzada i al Servei d'Acolliment i Recuperació per a Dones, Fills i Filles en situació de violència masclista a Catalunya, i als jutjats de Violència de Gènere; una segona de rebuig a la prospecció d'hidrocarburs a la costa catalana; una tercera a favor d'una reforma constitucional i la convocatòria d'un referèndum sobre la monarquia i per l'inici d'un procés constituent cap a un altre model d'Estat, sol·licitar un calendari de tancament per les centrals nuclears de l'estat Espanyol en suport a la campanya d'Ecologistes en Acció, instar a eixugar el deute amb les farmàcies de Catalunya. També es proposa que l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda doni suport a la reivindicació per l'educació digna, de qualitat i en català que ha dut a terme Jaume Sastre a Mallorca i que insti el President del Govern Balear, José Ramón Bauzá, a negociar amb els representants del món educatiu adients.

El ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua començarà a les 19 hores i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'axiu d'una sessió plenària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política