hola

Urna de la consulta Ajuntament - Portal de la transparència

Prop de 130 persones de Santa Perpètua de Mogoda han participat en la consulta ciutadana sobre transparència celebrada entre el 25 d'abril i el 30 de maig. Durant un mes, la ciutadania ha pogut participar a través d'internet i de butlletes en l'elecció d'aquells aspectes més rellevants per publicar en el Portal de Transparència, que gestionarà el propi Ajuntament.

 

En l'àmbit d'Organització, responsables i plans municipals, l'indicador que ha obtingut un major grau d'interès ha estat Responsables municipals electes i de lliure designació amb funció, perfil, trajectòria professional i dades de contacte amb 43 suports. En l'apartat de Licitacions, contractes i subvencions municipals, el que ha rebut major suport ha estat la Llista detallada de totes les subvencions i ajudes públiques concedides amb 25 vots. Del Pressupost, retribucions alts càrrecs i retiment de comptes, l'assumpte més votat ha estat els pressupostos municipals amb informació actualitzada de l'estat d'execució amb 34 suports. A l'àmbit de Dret i tràmits d'accés a la informació municipal, disposar d'un Portal de Transparència municipal actualitzat ha rebut 40 vots i, en Informació, atenció i participació ciutadanes, l'aspecte més votat ha estat la publicació d'horaris i preus dels equipaments culturals i esportius municipals oberts al públic amb 41 suports.

 

Aquest sistema de consulta ha estat pensat per tal que cada participant seleccioni i prioritzi un màxim de 5 indicadors. Els resultats complets de la consulta es poden comprovar al web municipal a través de la icona Portal de la Transparència. Després d'aquesta consulta, l'Ajuntament treballa per recopilar, classificar i publicar les dades relacionades amb els indicadors prioritzats, així com també amb els altres indicadors establerts, anticipant-se així a la entrada en vigor de la nova Llei de Transparència, accés a la informació i bon govern, que serà obligatòria a finals de 2015.

El Consistori preveu obrir el Portal de Transparència de Santa Perpètua de Mogoda a principis de la tardor per tal que tota la ciutadania pugui accedir a la informació pública de l'Ajuntament i sol·licitar-ne l'accés a la mateixa.

Foto: Una de les urnes, instal·lada a la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política