Ismael LópezEsports - Ciclisme

El perpetuenc Ismael López, de l'equip Bicis Esteve, va aconseguir la cinquena posició en el Campionat de Catalunya Contrarellotge, que es va disputar a mitjans del mes de maig a Olot. López va fer una mitjana de 43,6 km/h i es va quedar a només 19 segons del podi i a un minut del guanyador.

Després de completar aquesta gran contrarellotge, l'esportista de Santa Perpètua va participar l'endemà en el Campionat de Catalunya en ruta sobre un recorregut força dur. Ismael López va entrar en l'escapada del dia, però, a falta de 30 quilòmetres per a l'arribada i després de 80 quilòmetres ficat en la fuga, es va veure neutralitzat pel gran grup. A partir d'aleshores, López va ajudar el seu equip i el seu company Oriol Colomé, que va ser el guanyador de la prova.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]