Futbol Esports - Futbol

El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre dissabte per 2 a 3 contra el Canovelles. Els perpetuencs van anar sempre a remolc, però van lluitar fins al final i van estar a prop de, com a mínim, puntuar. El partit va començar amb un xut creuat de Rubén Palma. Els visitants van marcar al minut 20 el 0 a 1. Al minut 36, Pato va rematar amb el cap fluix en una acció que podia haver suposat l'empat. La segona part va començar molt malament per al Santa Perpètua, que encaixava el 0 a 2 als 35 segons. Els visitants buscaven sentenciar a la contra, mentre que el Santa Perpètua portava el pes del partit.

Amb una molt bona definició, Pato va marcar l'1 a 2 al minut 56, però, poc després, l'àrbitre, va assenyalar un penal molt discutible a favor del Canovelles, que ho va aprofitar per fer l'1 a 3.

A falta d'onze minuts per al final, el col·legiat va mostrar la segona groga a un jugador visitant. El Santa Perpètua es va abocar sobre la porteria del Canovelles i Álex Ruedas va establir el definitu 2 a 3 al minut 86. En el temps de descompte, Jaume va tenir l'empat, però va xutar fora.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]