hola

Escola bressolEducació - Escoles bressol

Les escoles bressols municipals Can Folguera, Els Pins i l'Espiga obriran les seves portes demà dissabte de 10 a 13 hores per a les famílies interessades a escolaritzar els seus fills d'entre 0 i 3 anys el curs vinent. Els centres ensenyaran a les famílies els seus projectes educatius, les maneres de treballar i les instal·lacions per tal que puguin triar un centre.

Segons dades facilitades per la Regidoria d'Educació, l'oferta total és de 288 places dividides en 19 grups. Per a la franja d'edat d'entre 0 a 1 anys l'oferta és de 24 places; per a 1 i 2 anys, 104 i per a 2 i 3 anys, un total de 160. Totes tres escoles disposen d'un grup de lactants i Can Folguera i Els Pins tindran tres grups de les altres dues edats, mentre que l'Espiga en disposarà de dos grups per a cadascuna d'aquestes franges.

L'Ajuntament podrà variar les places i grups un cop finalitzat el període de matrícula per tal d'ajustar les necessitats a l'oferta de grups. Fins el 30 d'abril hi ha temps per demanar cita prèvia a l'OAC per sol·licitar plaça a les escoles bressol municipals. La presentació de sol·licituds serà del 5 al 16 de maig.

La publicació de les llistes amb el barem serà el 27 de maig i el període de reclamacions s'ha establert del 28 al 30 de maig. La llista d'admesos definitiva es publicarà el 5 de juny i el període de matriculació serà del 10 al 13 de juny.

Foto: alumnes de l'escola bressol Els Pins aquest curs escolar / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault