hola

Conveni quadresActualitat - Cultura

L'artista local Carles González ha cedit a l'Ajuntament de Santa Perpètua l'obra pictòrica "Comarques de Catalunya" formada per 41 quadres, cadascun dels quals representa el nom distorsionat d'una comarca de Catalunya. Segons ha explicat l'autor, el conjunt de l'obra té com objecte d'estudi la semiologia i la semiòtica a través de la transformació d'un conjunt de lletres plasmades en cadascun dels quadres.

L'obra, que formarà part de la Col·lecció Municipal d'Art, s'ubicarà a L'Espai 3 de La Granja Espai Cultural. L'acte de signatura de la cessió va tenir lloc el 22 d'abril i van assistir l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, la regidora de Cultura, Neus Garcia i l'artista local.

Carles González ja havia cedit a l'Ajuntament una se les seves obres "Sis variacions sobre un retrat de Johann Sebastian Bach" que va donar a l'Escola Municipal de Música i Dansa amb motiu del seu vintè aniversari.

Foto: imatge de la signatura del conveni entre l'autor Carles González i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia / Rodrigo González

0
0
0
s2sdefault