Esports - Futbol

El Santa Perpètua de futbol va guanyar ahir el Montmeló B per un contundent 11 a 1 i va donar un pas més cap al títol de lliga. Els perpetuencs van ser molt superiors als seus rivals i van poder aconseguir una golejada major si haguessin estat més encertats de cara a porteria durant la primera part.

Després de dues ocasions clares fallades per Rubio, Moreno va marcar el primer gol al minut 14. Al minut 29, Moreno va fer el 2 a 0 després de rebre una passada de Didac. El 3 a 0 va arribar al minut 36 obra de Luque, que va aprofitar una gran assistència de Moreno.

A la segona part, el Santa Perpètua va estar més encertat en atac i va marcar vuit gols, superant ja la xifra de 100 aquesta temporada. Juanjo va fer el 4 a 0 al minut 49 i, dos minuts més tard, Moreno va fer el seu tercer gol. Hinojosa va marcar el 6 a 0. El 7 a 0, que suposava el gol número 100 d'aquesta temporada per al Santa Perpètua, va arribar de les botes de Rubio.

Després, els visitants van aprofitar una errada del porter Alberto per fer el gol de l'honor. El Santa Perpètua va respondre amb altres quatre gols, que van marcar Luque, Didac i Héctor, en dues ocasions.

Els perpetuencs lideren el grup amb comoditat i la propera jornada aniran al camp de la Torreta B.