hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Disculpa i fets (espero que) finals "La FM i els joves i PCCA"

Disculpa i fets (espero que) finals "La FM i els joves i PCCA" 12 years 5 months ago #1

DISCULPA I FETS (ESPERO QUE) FINALS SOBRE “LA FESTA MAJOR DELS JOVES I PCCA”

El dia que l’Arcadi Oliveres va estar a la promotora, se’m va comunicar que PCCA estava interessada en reunir-se amb mi per aclarir en persona el famós assumpte de la carta que vaig escriure un cop acabada la Festa Major. En un primer moment em vaig alegrar de que accedissin a dialogar, doncs es el que jo per aquí i altres mitjans ja els havia demanat. Simplement per a que no em senyalessin com a enemic, (doncs exercir el dret a donar una opinió no vol dir declarar cap tipus d’intencions o aversions, i MAI amb intenció d’ofendre).

El dilluns 7 de novembre va ser el dia acordat entre Joventut, PCCA i jo per a que ens reuníssim, regidor, tècnic o tècnics de la regidoria, Jorge Ferrer i jo. El que em vaig trobar al arribar va ser el regidor, una tècnica, Jorge Ferrer i per la meva sorpresa, dos persones mes de PCCA o afins al partit. Al entrar els dono la ma, a el que un d’ells es nega, al·legant lo malament que li semblaven les circumstancies que ens ocupaven.

La reunió va aclarir coses cap als dos (en aquell moment almenys) bàndols. Ells van mostrar la seva molèstia per creure que la recent aparició de la versió reduïda de la famosa carta havia estat enviada feia poc a la redacció de l’informatiu, cosa que no fou així donat que, pel que sembla, les cartes es posen en cua i es van publicant en ordre d’arribada. Tota la difusió als mitjans (locals) la vaig fer el mateix dia que vaig escriure la carta: el mateix dia que es va publicar a deMogoda.cat, es a dir Divendres 9 de setembre de 2011.

També ells van esmentar que algunes de les acusacions que jo vaig escriure eren mentida, com que aquest ultim any havien desmontat abans que la resta. Em van demanar explicacions… a les que jo vaig, amb prou feines respondre, doncs algunes eren sobre informació que jo havia rebut d’altres persones. Amb això ultim vaig entendre una cosa: que per molt que un pugui dir/pensar: “la gent parla molt i porta molt temps parlant i queixant-se d’això i sempre queda en res…perque ningú diu res… al diable, ja n’hi ha prou, ho diré jo” amb la ingènua però lícita intenció de donar un “toque” per a que tots estiguem mes contents… desgraciadament no acostuma a sortir be la cosa.. doncs acabes tenint que respondre per informació que, o es de dubtosa credibilitat… o te dos punts de vista oposats/enfrontats… o no es vol reconèixer. No entraré a sentenciar cap de les tres. El que esta clar es que pensaré dos cops abans d’anar de “Juan de Arco” per la vida.. perquè s’aconsegueix poc… i en gran part lo poc que s’aconsegueix son problemes per un mateix i inclús per altres.. que la veritat no vull. Quina llàstima.

Una cosa si que els vull aclarir (a PCCA i a la resta del govern actual, donades les circumstancies i fets recents…). La part que preocupava mes a Jorge Ferrer era el fet de que part de la informació que jo tenia provingués de tècnics/ques de Joventut. Aquesta informació existeix, i fa referència als 2 primers anys al parc de l’Onze de Setembre (dels quals no se’n va voler parlar) i van ser dites per una persona que ja no està fent de tecnic/a actualment. Queda clar? Si-us-plau, sinó espero una rèplica ràpida. Si jo en el moment de la reunió no us ho vaig saber dir, va ser, en part per mala memòria, i en part per la, per mi, dura/tensa/hostil situació que suposava enfrontar-me a 3 persones amb cara de pocs amics, un regidor i una tècnica, demanant explicacions i dades sobre el tema. No m’hi havia trobat mai, la veritat. Una de dos, o vaig apuntar a la persona equivocada, o vaig donar a entendre la que no era… o no ho se, però el que ha de quedar clar i re-clar es que quan jo dic “técnico/as de juventud, etc que me lo han explicado con el máximo detalle y objetividad (como así les he pedido)” NO ES TRACTA DE CAP TÈCNIC/A EN ACTIU. La frase no ho diu… però tampoc diu el contrari! Sento el malentès que us pugui haver causat, i si pel que sigui heu anat a demanar explicacions a algú (que espero que no)… us heu equivocat.

Ara ve la part que em veu demanar. La DISCULPA PÚBLICA. Doncs si, em disculpo (ja ho havia fet, crec), però ara mes clarament. Demano disculpes de veritat per les formes d’algunes frases de la polèmica carta “La Festa Major dels joves i PCCA”. Deu ni do l’efecte d’una simple opinió… En fi, reconec que utilitzo massa directament el nom del partit, i sentencio un pel severament algunes coses, radicalitzant el missatge i resumint-lo en algunes a “PCCA perjudica..”. Em pregunto si totes les cartes (de molt mes alt to) que he anat llegint a l’informatiu o al deMogoda, impliquen tant “merdé”… Si es que si… jo he perdut l’esperança amb els polítics… perquè vol dir que si obres la boca i no agrada als que manen, et vindrán a buscar i t’enduras una bufa (psicològica), o com a mínim, una mala estona. El que si crec que intentaré fer ara es sentar-me primer i parlar cara a cara, abans de disparar un text que pugui ofendre a algú. L'unic que em dona un mínim d'esperança, es que al final de la mencionada reunió, la persona que no em va donar la ma inicialment, me la va acabar donant amb un somriure a la cara. Encara hi ha llum al final del tunel.

Connectant amb això ultim… també dec una relativa disculpa al PSC, que ja m’ha arribat la seva molèstia per la meva crònica del meu primer ple municipal. Entenc que no els agradés una crítica tant directa, però entenguin que no puc parlar del que no se. Nomes vaig escriure la meva opinió sobre el que vaig veure. Desconec com eren els plens quan l’actual govern estava a l’oposició. Se’m comenta que molt pitjor… i potser si, o potser no, ja no se que creure ni penso sentenciar-ho, doncs “m’ho va dir algu”, i això…. Ja sabem que passa amb el que “em va dir algú”. Això si, jo penso seguir escrivint i dient el que penso. Al que li piqui... ja sap que ha de fer, això si, a mi deixeu-me tranquil, que ja em manté prou ocupat, el Refugi, els Diables, els Deskoncerts i les gratuïtes i esporadiques colaboracions amb CAM Bernades. Gracies.

Albert Clos (Centre Vila) 22/11/2011
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.053 seconds