hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Homenatge a Jordi Altayó, “en cigronet”

Homenatge a Jordi Altayó, “en cigronet” 10 years 4 weeks ago #1

Aquest dissabte 15 de març, se celebrarà la XII Llotja de Vehicles Clàssics, Motos i Ferralla de Santa Perpètua de Mogoda.

Quan a l’any 2001, un grup reduït d’aficionats vàrem començar a dissenyar el que en el 2002 seria la nostra primera llotja, vàrem tenir molts dubtes de si seríem capaços de dur-ho a terme. Amb tot, va ser un èxit i, així, any rere any fins el dia d’avui. I amb la voluntat i l’esperança que sigui per a molts anys.

Tot això ens ha fet sentir satisfets i contents, però alhora tristos, perquè aquest any ens falta un dels principals impulsors d’aquesta llotja, en Jordi Altayó Mor, “en cigronet”. Qui era en Jordi? Els qui el coneixieu, ja sabeu com era, per als que no, us diré que en Jordi era un bon pare, bon marit, bon amic, llest i murri a l’hora de fer tractes, però sobretot era un home bo. Vaig tenir la sort de compartir moltes hores de xerrera amb ell. Parlàvem de tot, coses del poble, de política (poc), d’anècdotes de viatges, de senyores (per què no?), però sobretot de motos, cotxes, fires, projectes de futur...

Desgraciadament una maleïda malaltia va posar fi a tot això, emportant-se’l jove, massa jove. Per tot això, per als qui el coneixieu, i als que ara, a través d’aquestes línies, us feu una idea de com era en Jordi, us convido a participar en un petit homenatge que li farem el proper 15 de març a les 12 del migdia a la Llotja, oferint a la família un petit record. Gràcies a tots per venir-hi! Amic, descansa en pau.

Joan Remon
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.087 seconds