hola

Unes 1.200 persones van gaudir ahir al matí del tobogan gegant que es va instal·lar a l’avinguda de l’Onze de Setembre, entre l’avinguda de Girona i el carrer de Garcia Nieto. Infants i adults han baixat sobre uns flotadors rodons pels 156 metres de tobogan, en un recorregut que s’ha ampliat 27 metres respecte l’any passat.


Durant tot el matí, es va anant apropant ciutadania del municipi i de poblacions veïnes que han format llargues cues, que han comportat un temps d’espera aproximat d’entre tres quarts d’hora i cinquanta minuts.

Els participants que repetien l’experiència de l’any passat coincidien a valorar l’ampliació de metres i recomanaven a tothom l’activitat. També aquelles persones que s’apropaven per primer cop, es mostraven molt contentes i manifestaven que s’ho havien passat molt bé. En molts casos, els participants després de baixar, tornaven a la cua per poder realitzar una segona màniga.

Paral·lelament els infants també han pogut gaudir de tres inflables, situats al costat del caminet d’accés a La Granja, espai cultural.

L’aigua que s’ha utilitzat aquest  per omplir el tobogan, s’ha recollit en un tanc i s’aprofita per a l’activitat del futbol fang.



Cursa Popular

D'altra banda, unes 200 persones van participar dissabte en la cinquena edició de la Cursa Popular de Festa Major.El perpetuenc Marc Tort, del Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua, amb un temps de 16 minuts i 47 segons, va ser el guanyador de la prova, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

El segon classificat va ser Ernest Sans amb una marca de 16 minuts i 54 segons i el tercer, Miguel Herranz, amb disset minuts.

En categoria femenina va guanyar Mercè Puigdueta, del Club Natació Caldes, amb un temps de 20 minuts i 14 segons, seguida d'Helena Vernetta, amb una marca de 20 minuts i 52 segons, i de Marta Checa, amb 21 minuts i 36 segons.

El parc Central va acollir la sortida i l'arribada de la prova, que constava d'un circuit de cinc quilòmetres. Els tres primers classificats de la general masculins i femenins així com els guanyadors de les diferents categories van rebre uns trofeus.

Marc Tort, que ja va guanyar la cursa de l'any passat, es va mostrar molt satisfet amb el triomf aconseguit.

Per la seva part, Mercè Puigdueta, ens explicava que era la primera vegada que corria la Cursa de Festa Major de Santa Perpètua.

 

Gimcana del Refugi

Unes 250 persones van participar dissabte a la tarda de la gimcana infantil del grup d'esplai El refugi que es va desenvolupar al parc Municipal en horari de tarda. Per segon any consecutiu, l'activitat es realitzava a la tarda, aspecte que valora l'organització ja que han comentat que fa menys calor que al matí. L'entitat ha valorat positivament ka gimcana que també serveix pel retrobament d'inafnts i monitors del grup d'esplai. 

 

Molta participació

La participació va ser la característica de les activitats de dissabte on van destacar el correfoc organitzat pel grup de Diables, la nit de versions al parc central amb el grup L80P, els deskoncerts, la desperatada matinal o l'espectacle de la cantant gaditana Cintia Merino a la plaça de la Vila. 

 

Foto: unes 1.200 persones es van llençar pel tobogan /Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]