hola

Un any més, Santa Perpètua ha celebrat la Festa de l'Esport amb una gran participació. L'activitat, que arribava a la 22a edició amb el lema Trenca amb els teus límits, va tenir lloc el cap de setmana.


Dissabte, es va fer el lliurament de premis als millors esportistes de la temporada 2017-2018. A més, durant tot el matí, van tenir lloc diversos actes de promoció de l'esport al Pavelló i al seu entorn.

Els premis als millors esportistes individuals del 2018 van ser per a Jordi Molina, membre de l'Escola de karate Senshi Dojo de Santa Perpètua; per a David Lloret, del Club Natació Santa Perpètua; i per a Iris Amaro, jugadora de la Penya Esplugues que havia format part de l'Sport Sala.

Els premis per als equips van ser per al prebenjamí A del Club Hoquei Santa Perpètua, per al prebenjamí A de la UCF Santa Perpètua, per al sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua i per a l'aleví de l'Sport Sala.

També es va lliurar una menció especial a Mari Márquez, del Club Rítmica Santa Perpètua, i a Noelia García, del Club Bàsquet Santa Perpètua, i es va premiar l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda pels 40 anys del cros en l'apartat pel foment de l'esport escolar. A més, van rebre un guardó esportistes o equips proposats per les seves pròpies entitats.

Durant la Festa de l'Esport també es va premiar l'esforç dels infants participants en la Lliga Fair Play organitzada per l'Ajuntament. Quinze entitats han estat representades en aquesta ocasió en la Comissió de la Festa de l'Esport.

Jordi Molina, membre de l'Escola de karate Senshi Dojo de Santa Perpètua, va recordar dissabte que aquest era el segon any seguit que rebia un premi a la Festa de l'Esport.

David Lloret, del Club Natació Santa Perpètua, es va mostrar molt orgullós amb el premi rebut.

Iris Amaro, jugadora de la Penya Esplugues, no va poder recollir el premi perquè estava a Alacant, on el seu equip disputava el darrer partit de lliga de la Primera Divisió Espanyola de futbol sala. El guardó el va rebre el seu germà, Aran, amb una samarreta amb el nom de Francisco Sánchez, qui fou president de l'Sport Sala, mort ara fa uns anys. Els germans Amaro, que van començar a jugar a futbol sala a l'Sport Sala, retien així un homenatge a Sánchez, a qui dediquen el premi. Aran Amaro ens explicava dissabte com li havia anat la temporada a la seva germana.

Per la seva part, l'alcaldessa en funcions de Santa Perpètua, Isabel Garcia, destacava que s'ha de continuar treballant per tenir una ciutat més inclusiva, també en l'àmbit de l'esport.


Foto: Foto de familia dels premiats a la darrera edició de la Festa de l'Esport / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]