hola

El Club Natació Santa Perpètua va participar amb els seus equips infantil, júnior i absolut en el 48è Meeting Internacional Swann Oberson 2019, que va tenir lloc del 3 al 5 de maig a Ginebra.

L'entitat perpetuenca va aconseguir una medalla de bronze i va prendre part en set finals A i onze finals B. A més, va sumar quatre rècords del club absoluts i 53 millors marques personals. Sergi Castells va ser tercer als 50 lliures, obtenint la medalla de bronze i convertint-se en el cinquè nedador del Meeting per punts FINA, per darrere d’esportistes com Sergio Ortega, recentment campió d’Espanya Absolut, i Roman Mityukov, medallista europeu júnior.

Tania va ser cinquena als 400 metres estils; Jordi, sisè als 50 braça; Laia Torres, setena a la mateixa prova; Marcos Lloret, vuitè als 50 lliures; i David Lloret, vuitè als 100 papallona i va fregar la mínima per al Campionat d’Espanya d’Estiu Infantil. Cal destacar també la segona posició de Lídia Budiós a la final B dels 50 papallona amb rècord del club inclòs.

D'altra banda, l'11 i 12 de maig, els equips infantil, júnior i absolut del CN Santa Perpètua van participar al 4t Trofeu Internacional de natació adaptada disputat a Barcelona. Els esportistes perpetuencs van aconseguir sis rècords absoluts del club. Tania Casatejada va obtenir el nou rècord del club als 100 papallona i va tornar a batre la marca a la final de diumenge.


Foto: El CN Santa Perpètua ha obtingut una meritòria participació a Ginebra / CN Santa Perpètua 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]