El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte l'Atlètic del Vallès per 4 a 1 i la propera jornada podria ja proclamar-se matemàticament campió de lliga al grup 9 de la Tercera Catalana. Els perpetuencs van ser molt superiors als seus rivals, sobretot a la primera part.

Els d'Óscar Castel van tenir moltes ocasions de gol. Al minut 15, Dani va inaugurar el marcador. El 2 a 0 el va fer Pato dos minuts després. Mejías va aconseguir el 3 a 0 al minut 26 i Dani, el 4 a 0 al minut 30.

Al descans, el tècnic local va fer diversos canvis i va reservar jugadors de cara a les tres properes jornades, especialment la de dissabte al camp del Vilamajor. L'Atlètic del Vallès va fer el seu gol al minut 66.

Els perpetuencs són primers amb 74 punts, sis més que el Llerona i que la Torreta. Si el Santa Perpètua guanya dissabte al camp del Vilamajor, pràcticament s'haurà assegurat la primera posició i l'ascens. Ja no podria haver triple empat, perquè en la darrera jornada s'enfronten la Torreta i el Llerona. Els de la nostra localitat tenen guanyat el goal-average particular al Llerona i el tenen igualat amb la Torreta, però en el goal-average general tenen un avantatge de quinze gols, una diferència que sembla definitiva.

L'entrenador perpetuenc, Óscar Castel, destacava dissabte el bon partit que havien fet els seus jugadors.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]