El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte per 2 a 8 amb l'Escola de Futbol de Montcada. Els visitants, que s'estan jugant el descens, van ser superiors. A més, l'Sport Sala no va tenir sort i va enviar sis xuts als pals.

Al minut 14, els visitants ja guanyaven per 0 a 3. Els de Santa Perpètua no es van rendir i van tenir diverses ocasions. Ángel i Saúl van xutar contra el pal abans que Oli retallés diferències al minut 17.

Malauradament, els visitants van tornar a marcar immediatament. Abans del descans, el pal va evitar un gol de Dani.

Només començar la segona part, Alonso va ser expulsat per doble groga. Ángel va enviar un altre llançament contra el pal i els de Montcada van fer el cinquè gol.

Després van arribar dos gols més dels visitants. Oli va fer el 2 a 7 i els de Montcada van tancar el marcador al darrer segon amb un doble penal.

El proper cap de setmana, l'equip perpetuenc descansarà.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]