El primer equip de la UCF Santa Perpètua jugarà dissabte al camp del Santa Eulàlia de Ronçana després del descans per Setmana Santa. A falta de cinc partits per acabar la lliga al grup 9 de la Tercera Catalana, els perpetuencs són líders amb 68 punts, sis més que la Torreta i el Llerona, i set més que el Montmeló.

En el darrer partit, el Santa Perpètua va empatar a casa amb el Montmeló a tres gols, mentre que el Santa Eulàlia de Ronçana, que és penúltim amb 20 punts, va perdre per 5 a 2 amb el Vilanova del Vallès.

El segon entrenador del Santa Perpètua, Valentín Fuentes, ha explicat que afronten cinc finals en la recta final de la lliga. Els perpetuencs buscaran a santa eulàlia de Ronçana un triomf que els apropi al títol de lliga.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]