El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua es manté en primera posició després de guanyar diumenge per un clar 1 a 7 al camp de l'Atlètic Prat Delta.

Marta Moritz va marcar el 0 a 1 al minut 19. Les locals van empatar al minut 66. El Santa Perpètua va tenir un final de partit espectacular i en els darrers minuts va marcar sis gols, dos de Núria Belmonte, dos d'Abigail Iglesias, un Nerea Caro i un altre de Claudia Pedraza.

El Santa Perpètua és el primer classificat amb 44 punts, un més que el Vilassar. Després del descans del proper cap de setmana, les de la nostra localitat rebran la visita de l'Escola de Futbol Base de Ripollet, que és el penúltim classificat.

L'entrenador perpetuenc, Javi Sanahuja, ha explicat que els va costar molt guanyar el partit de la jornada passada.

D'altra banda, el conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge per 0 a 2 al camp del Palau. Els dos gols els va marcar Óscar López als minuts 29 i 75. El Santa Perpètua B és tercer amb 52 punts. El proper cap de setmana, hi haurà descans i, després, els perpetuencs jugaran a casa contra el Bufalà, que és desè amb 22 punts.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]