El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va començar dissabte la segona volta de la lliga amb una victòria al camp del Canovelles per 1 a 2. Els perpetuencs van afrontar el partit amb algunes baixes, però van jugar molt bé.

La primera part va acabar amb victòria del Canovelles per 1 a 0 amb un gol marcat al minut 41. Els perpetuencs van tenir ocasions per marxar al descans amb avantatge, però la pilota no va voler entrar.

A la segona part, el Santa Perpètua li va donar la volta al marcador. Al minut 46, Gago va empatar i, al minut 62, Víctor Durán va marcar l'1 a 2. Dissabte, va debutar David Ferran, un jugador que procedeix del Caldes de Montbui, de Segona Catalana.

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol va decidir la setmana passada donar per guanyat al primer equip de la UCF Santa Perpètua el partit que va empatar a zero al camp del Vilanova del Vallès de la setzena jornada de lliga. El club perpetuenc va presentar un recurs per alineació indeguda d'un jugador del Vilanova i reclamava els tres punts del partit. Després de la decisió del Comitè, el Santa Perpètua tancava la primera volta com a primer classificat al grup 9 de la Tercera Catalana amb 40 punts, un més que el segon, el Montmeló.

Després dels resultats de la jornada passada, el Santa Perpètua és el líder amb 43 punts, quatre més que el segon, el Montmeló, que va caure per 1 a 0 al camp del Bellavista Milán. Dissabte, els perpetuencs rebran la visita del Lliçà d'Amunt, que és el setè classificat.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ha indicat que van fer un partit molt seriós a Canovelles.

0
0
0

La vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants
18 Mar 2024 09:35 - RedaccióLa vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants

David Durán i Susanna Armengol van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Milla per la inclusió [ ... ]

El perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola
15 Mar 2024 12:18 - RedaccióEl perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola

Gerard Moreno ha estat convocat avui pel seleccionador espanyol Luis de la Fuente per disputar els dos [ ... ]

Aquest diumenge se celebra la vuitena edició de la Milla per la inclusió
15 Mar 2024 09:25 - RedaccióAquest diumenge se celebra la vuitena edició de la Milla per la inclusió

Diumenge, se celebrarà la vuitena edició de la Milla per la inclusió de Santa Perpètua. La prova [ ... ]