femeni UCF santa Untitled 1

El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana passat per 1 a 3 al camp del Fontsanta-Fatjó de Cornellà.
El Santa Perpètua femení es manté en primera posició amb 31 punts, tres més que l'Hospitalet, que té un partit pendent. El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc descansarà i després jugarà al camp del Vilassar de Mar, que és el tercer classificat.

Marta Moritz va inaugurar el marcador al minut 9. La mateixa Marta Moritz va fer el 0 a 2 al minut 36. Al començament de la segona part, va arribar el 0 a 3, obra d'Ainara Vílchez. El conjunt local va marcar el seu gol en el tram final del partit.

D'altra banda, el conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua va empatar diumenge a dos gols al camp de l'Argentona. Rubén Chaves va fer el 0 a 1 al minut 42. L'Argentona va empatar al minut 61 i, deu minuts després, Albert Verjaga va posar de nou per davant als perpetuencs. L'Argentona va empatar en el darrer moment. El Santa Perpètua B no va aprofitar que els locals es van quedar amb un home menys al minut 39 per una expulsió.
El conjunt de la nostra localitat jugarà aquest dimecres un partit ajornat al camp del Premià B i dissabte rebrà la visita del Bigues.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]