hola

El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua rebrà dissabte la visita del Centelles en el que serà el primer partit oficial de l'any 2019 i el darrer de la primera volta del campionat de lliga al grup 9 de la Tercera Catalana.

El Santa Perpètua és el segon classificat amb 35 punts, a tres del líder, el Montmeló. Els perpetuencs tenen un punt més que els seus perseguidors immediats, la Torreta i el Llerona. El Centelles és tretzè amb 18 punts.

En el darrer partit de l'any 2018, el Santa Perpètua va empatar a zero al camp del Vilanova del Vallès, un altre dels aspirants a pujar de categoria. Els dos equips van jugar amb molt de respecte. Al minut 11, el Vilanova va disposar d'una ocasió doble. El porter perpetuenc, Liñán, va evitar el gol amb dues bones intervencions. Al minut 31, Mejías va enviar una pilota al pal i un defensa va salvar el gol dels perpetuencs.

A la segona part, va continuar el respecte. El Santa Perpètua va tenir tres oportunitats clares. Al minut 15, Pato va xutar molt a prop del pal i el porter va intervenir amb encert. Al minut 30, el mateix Pato va estar a punt de marcar en el llançament d'una falta. Al darrer minut, el Santa Perpètua va tenir la victòria a la mà, però Kevin no va arribar a rematar una centrada molt perillosa. En aquesta segona part, el Vilanova pràcticament no va arribar amb perill a la porteria del Santa Perpètua.

Divendres, el conjunt local va disputar un partit amistós a casa contra el Mollet, un equip de Segona Catalana. El Santa Perpètua va guanyar per 1 a 0 amb gol de Kevin.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ha indicat que tenen moltes ganes de tornar a la competició.

Quarta Catalana

D'altra banda, el conjunt de Quarta Catalana de la UCF Santa Perpètua jugarà el proper cap de setmana al camp del quart classificat, l'Argentona B. En el darrer partit del 2018, va empatar a casa a tres gols contra l'Ametlla Associació Esportiva, un altre dels aspirants al títol de lliga.

L'enfrontament va començar bé per als interessos del Santa Perpètua, ja que al minut 10 els visitants es van fer un gol en pròpia porta. Els de l'Ametlla van empatar al minut 34. Tres minuts després, Alejandro Castro va marcar el 2 a 1 amb el qual es va arribar al descans.

Al minut 59, Alejandro Castro va fer el 3 a 1. Els visitants van reaccionar, van fer dos gols i es van emportar un punt.

Foto: Imatge del partit contra el Vilanova del Vallès / UCF Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]