El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar diumenge a la pista del líder, l'Espanyol, per 3 a 6. Els d'Enric Batlle van fer un gran partit davant d'un dels millors equips del grup.

L'Espanyol va inaugurar el marcador, però, al descans, els perpetuencs ja guanyaven per 1 a 2 amb gols d'Eloy, de penal, i de Joel. A la segona part, els de la nostra localitat van demostrar la seva qualitat i es van acabar imposant a la pista d'un equip que lluita per pujar de categoria. En aquesta segona part, van marcar Joel, Eloy, Marc i Eric.

El Dalmec és cinquè amb nou punts, a tres del líder, que continua sent l'Espanyol. Dissabte, jugarà a casa contra el Montbui, que és el cuer amb zero punts.

El president del Club Hoquei Santa Perpètua, Joan Subirats, s'ha mostrat molt satisfet amb el partit jugat contra l'Espanyol.

Sènior B

D'altra banda, el sènior B del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua, que va descansar el cap de setmana passat, es desplaçarà la propera jornada a la pista del Palau. Els perpetuencs són novens amb quatre punts, mentre que el Palau és el líder amb 15 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]