El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 4 a 1 el Cerdanyola 2006 en el primer partit de la lliga 2018-2019 al grup 3 de la Segona Catalana. Els perpetuencs van ser molt superiors als seus rivals, però no van sentenciar el partit fins al darrer minut, perquè van fallar moltes ocasions de gol.

El partit va ser de clar domini local. Durant els primers minuts, Abel, Daniel i Saúl van tenir oportunitats, que va desfer el porter visitant. El Cerdanyola 2006 va marcar al minut 7 en el seu primer xut entre els tres pals.

L'Sport Sala va reaccionar ràpidament. Al minut 8, Saúl va empatar en un contracop després de rebre una gran passada del porter Marc Jiménez.

Abans del descans, els de la nostra localitat van poder desfer l'empat, però els va faltar encert. Marc Jiménez també va evitar l'1 a 2 al minut 17 amb una bona intervenció.

Al minut 2 de la segona part, Joel Albalate va marcar el 2 a 1. L'Sport Sala va buscar el gol de la tranquil·litat, però no el trobava. David, que va sortir a la segona part a defensar la porteria local, es va lluir en un parell d'ocasions per evitar l'empat.

Al minut 15, Saúl va xutar contra el pal. En el darrer tram del partit, el Cerdanyola 2006 va arriscar amb porter-jugador i l'Sport Sala ho va aprofitar amb dos gols a porteria buida de Saúl i de Joel Aguilar.

La propera jornada, els de la nostra població es desplaçaran a Aiguafreda.

Foto. L'Sport Sala va guanyar el Cerdanyola 2006 / L'Informatiu

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]