El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va patir la jornada passada la primera derrota de la temporada en caure a la pista del Club Natació Caldes per 49 a 45.

El primer quart va acabar amb victòria perpetuenca per 10 a 15. Durant els següents deu minuts va continuar el domini visitant. Al descans, les de Rubén Lama dominaven per 20 a 27.
Al tercer quart, les de Caldes li van donar la volta al marcador i es van situar amb un 33 a 31.Al començament del darrer quart, el Club Natació Caldes va marxar al marcador. El Santa Perpètua va reaccionar, però li va faltar temps per culminar la remuntada.

El conjunt perpetuenc és vuitè i diumenge jugarà a casa contra el Premià de Dalt, que és el segon classificat.

Retirada del sènior masculí

D'altra banda, el Club Bàsquet Santa Perpètua no tindrà finalment aquesta temporada equip sènior masculí. Els responsables de l'entitat van decidir a darrera hora retirar el conjunt, que ja estava inscrit per jugar a la Tercera Catalana i substituir-lo per un altre que juga al grup 3 del Campionat de Categoria sub-25. Els perpetuencs tindran com a rivals el Ramon Llull, el Bosco Horta, l'EPSA B, el Teià, el Bon Pastor, el Jesuites Casp, el Vila Olímpica, l'AESE, el Guinardó, el Sant Crist-Cultural de Badalona, el Badalonès i el Valldemia-Maristes.

0
0
0

El CH Santa Perpètua empata a tres gols contra el Vilassar
18 Mar 2024 19:26 - RedaccióEl CH Santa Perpètua empata a tres gols contra el Vilassar

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va empatar la jornada passada a tres gols a [ ... ]

La vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants
18 Mar 2024 09:35 - RedaccióLa vuitena edició de la Milla per la inclusió registra 625 participants

David Durán i Susanna Armengol van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Milla per la inclusió [ ... ]

El perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola
15 Mar 2024 12:18 - RedaccióEl perpetuenc Gerard Moreno, a la convocatòria de la selecció espanyola

Gerard Moreno ha estat convocat avui pel seleccionador espanyol Luis de la Fuente per disputar els dos [ ... ]