hola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà dilluns, dia 1 d'octubre, la nova temporada dels cursos d'activitats físiques i aquàtiques per a persones en edat escolar, per a adults, gent gran i en esport adaptada (per persones amb diversitat funcional). Les persones interessades es poden inscriure al Pavelló d’Esports durant el curs.

Tant l’escola esportiva com el hip-hop i el tennis començaran l'1 d’octubre per al torn de dilluns i dimecres, i el dia 2, per al torn de dimarts i dijous. L'activitat del ciclisme indoor per a joves donarà inici el dia 2 a les 17.30 hores. Els adults començaran la setmana que ve les aeromodalitats, la gimnàstica de manteniment i el fitpilates, entre d'altres. La piscina acollirà cursets en dos grups, dilluns i dimecres, i dimarts i dijous.

La Regidoria d’Esports manté tres tipus d’abonament: el complet, amb un preu de 30'60 euros mensuals; el bàsic de piscina (25'50 euros) i el bàsic del Pavelló (25'50 euros). També hi ha l’opció de fer cursos d’activitats físiques i aquàtiques des de 12,50 euros.

La Regidoria d’Esports també organitza aquest any un nou Campionat de tennis per a adults. La competició començarà el 8 d'octubre i es perllongarà durant els propers mesos.

D'altra banda, l'entitat ADSP Junts per la diversitat participarà el 8 d'octubre a la Jornada d'esport adaptat d'equitació que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Perpètua. L'activitat està adreçada a persones amb diversitat funcional, complementada amb altres tipus d'accions lúdico-recreatives. Practicar activitat física i recreativa en el medi natural aporta grans beneficis en tres nivells: físics, psíquics i socials.

A diferència d'anys anteriors, en els quals la jornada es realitzava a Molins de Rei, enguany, i com a novetat, es té l' opció de poder-la fer a Santa Perpètua, a l'Hípica Can Taió. L'equitació adaptada afavoreix la millora de l'equilibri i la mobilitat, la comunicació, la millora del to muscular, la deambulació i la coordinació. També augmenta el control de reflexos, facilita la capacitat de relaxació muscular i en general, millora l'autoestima.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]