El primer equip de la UCF Santa Perpètua jugarà el proper cap de setmana al camp del Sant Celoni després de gaudir d'una jornada de descans.

Els perpetuencs, que van empatar el darrer partit contra el Montmeló, són setens amb 32 punts. Per la seva part, el Sant Celoni és quart amb 38 punts i ve de guanyar per 2 a 3 a Santa Eulàlia de Ronçana.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ha parlat de la dificultat de derrotar el Sant Celoni.

D'altra banda, el Santa Perpètua B de futbol, que és setè amb 20 punts, jugarà al camp de l'Alella 2013, que és cinquè amb 28 punts. Els dos equips van guanyar la darrera jornada.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]