El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre ahir amb el Mollet per 56 a 57. El partit va ser molt igualat i es va resoldre a la pròrroga.

El Santa Perpètua, com a líder, rebia la visita del tercer classificat en un partit de molta rivalitat. L'enfrontament va ser força disputat. El primer quart va acabar amb un resultat de 13 a 7 amb tres triples de Silvia. Al segon quart, el Mollet va estar millor i va aconseguir un màxim avantatge de set punts (19-26) amb el qual es va arribar al descans.

En el tercer quart, les de Rubén Lama van reaccionar. Al minut 30, el resultat era de 35 a 33. El darrer quart va ser molt emocionant. Va començar amb domini visitant, però el Santa Perpètua va arribar al darrer minut amb un avantatge de sis punts (51-45). Les locals no van jugar bé en aquest tram final i el Mollet ho va aprofitar per forçar la pròrroga a falta de quatre segons amb un tir lliure.
A la pròrroga, sense Judith, eliminada per faltes, el Santa Perpètua va jugar amb molts nervis i va cometre errades. El Mollet va estar una mica més encertat i va aconseguir el 56 a 57 a falta de set segons. En el darrer atac, la millor jugadora ahir del Santa Perpètua, Silvia, va fallar una safata que hauria donat el triomf a les locals.

És la segona derrota de la temporada del Santa Perpètua, que guanya el bàsquet-average particular al Mollet, un rival directe per l'ascens, ja que en el partit de la primera volta les de la nostra localitat van vèncer de quatre.

El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar ahir la segona derrota de la temporada en perdre amb el Mollet per 56 a 57. El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc anirà a la pista de l'Esquirol.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]